Data: 2001-04-30 07:29:45
Temat: Re: mąka ziemniaczana
Od: "Barbara" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "asia" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:3aed0ceb$1@news.vogel.pl...
>
> Barbara <b...@p...onet.pl> wrote in message
> news:3aed0597$1@news.vogel.pl...
>
. Ja zawsze wyjmuje jedna kluske, przekrawam na
> pol - jesli jest w srodku ugotowana to wyjmuje wszystkie.
> Te kluski przewaznie podaje sie z miesem pieczonym (klasyczne to rolady) i
> jakas surowka (kapusta kiszona+marchew+jablko, lub czerwona kapusta
> gotowana) i z sosem. O ile pamietam jestes wege wiec to odpada, ale mysle
ze
> np. sos grzybowy bylby calkiem niezly.
Bardzo dziękuję za przepis, z sosem bezmięsnym z pewnością będą pyszne
no i z tradycyjną śląską czerwoną kapustą.
dziękuję i pozdrawiam
Basia
>
> Pozdrawiam
> Asia
>
>
|