Data: 2001-08-16 17:19:23
Temat: Re: mozzarella
Od: "Kianit / Dominika C." <r...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Waldemar Krzok <5...@t...de> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:3...@t...de...
> MechaGodzilla wrote:
> >
> > uprzejmie prosze o wyjasnienie mi moich wątpliwości.
> > zawsze kupowałam mozzarelle w paczuszkach w zalewie,
>
> biały. Dokładniej oryginalna jest z mleka bawolego (krowy bawoła, bo już
> ktoś mnie prostował). Mozarella "normalna" jest z mleka krowiego.
> Waldek
Hej, wszystko fajnie i ja też zakupiłam ostatnio rzeczoną, ale co właściwie
z nią robicie? Pamiętam, że obiła mi się o oczy w jakiś przepisach, ale
zwykle jako drobny dodatek. A co Wy proponujecie?
Pozdr., Kianit
|