Data: 2001-01-09 21:15:24
Temat: Re: musztardy
Od: Patrycja Kazala <k...@m...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Magdalena W." wrote:
> No i niedawno u znajomych sprobowalam musztardy sarepskiej firmy
> Roleski.... Ahhhhh! Ten sam smak!
tak, sarepska jest pycha.
ale jerozolimska jeszcze lepsza :))))))))
do przyprawiania salatek jest taaaaaaaaaaaaka rewelacyjna! mozna dodac jej
wiecej niz innej musztardy, bo jest delikatniejsza, mniej dominujaca. i
sprawia, ze nikt nie moze przestac jesc salatki, dopuki sie nie skonczy ;p
zreszta do innych rzeczy tez pasuje, ale ja wogole musztarde zazwyczaj w
tym wlasnie celu wykorzystuje.
acha, tylko glutaminian sodu ma - jesli ktos sie tym przejmuje albo jest na
to wrazliwy. ale i tak nie potrafie sie jej oprzec.
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
|