Data: 2015-09-20 18:26:42
Temat: Re: nadciąga dynia...
Od: "Chiron" <c...@o...eu>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:ujzc09cp5jro$.1jmuojsbt08dd$.dlg@40tude.net...
> Dnia Sun, 20 Sep 2015 15:27:27 +0200, Chiron napisał(a):
>
>> Kładę na blachę piekarnika (polewam ją olejem, ale bez
>> przesady). Temperatura- 180 stopni.
>
> Ja robiłam bardziej dietetycznie: OSUSZONE frytki (wszelkie) mieszam w
> misce z łyżeczką oleju, aż się nim dokładnie pokryją - i piekę na blasze,
> z
> podkładem z papieru do pieczenia np, albo na tzw nieprzywieralnej.
Ano tak. Zapomniałem napisać: najpierw kładę pergamin
--
Chiron
|