Data: 2007-10-05 10:54:55
Temat: Re: naturalne barwniki do ciasta
Od: "Qrczak" <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> napisał w
wiadomości news:fe4uf8$596$1@news.onet.pl...
> Użytkownik "flower" <f...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:fe4qfh$ka5$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> Ke..?
>> Żółte maliny? To jest w Polsce?
>
> Oczywiście. Ja już od kilku lat je widuję na rynku. Dwa, rzy lata temu robiłam
> nawet z nich konfitury. W smaku bardzo dobre, jedynie kolorystyka może
> niektórych zniechęcać :-)
Potwierdzam. I nawet kolorystyka mnie nie odrzuca, bo nie rozciapciują się jak
te czerwone.
Qra
|