Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia ocet balsamiczny Re: ocet balsamiczny

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: ocet balsamiczny

« poprzedni post
Date: Fri, 18 Jul 2003 12:02:08 +0200
From: "Artur Nowacki @ Work" <a...@l...home.pl>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.4) Gecko/20030624
X-Accept-Language: pl, en-us, en
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: ocet balsamiczny
References: <bf86fb$5vo$1@news.onet.pl> <bf886p$irt$1@atlantis.news.tpi.pl>
<3...@n...home.net.pl> <3...@u...fu-berlin.de>
In-Reply-To: <3...@u...fu-berlin.de>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
NNTP-Posting-Host: 213.76.62.119
Message-ID: <3...@n...home.net.pl>
X-Trace: news.home.net.pl 1058522428 213.76.62.119 (18 Jul 2003 12:00:28 +0200)
Organization: home.pl news server
Lines: 37
X-Authenticated-User: artnow.ld
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!mimuw.edu.pl!news.mimuw.edu.pl!news.int
ernetia.pl!news.ipartners.pl!news.home.net.pl!not-for-mail
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:165196
Ukryj nagłówki

Użytkownik Waldemar Krzok napisał:


> to jest niestety tylko podróba, choć też można jeść. 20zł za 0.5l
> tradycyjnego byłoby trochę mało.


Zdawałem sobie z tego sprawę, kupując go, jednak uważam, ze do sałatki z
pomidora i ogórka, na kolacje nadaje się wyśmienicie.




> U nas kosztuje dobry Balsamico
> Tradizionelle jakieś 10-20EUR za 0.5l.


A mówili, że żywność nie podrożeje po wejsciu do Unii ;-))



> Różnica między tradycyjnym i przemysłowym jest w technologii. Tradycyjny
> fermentuje w beczkach drewnianych kilka-kilkanaście lat. Przemysłowy
> robiony jest z octu winnego oraz soku z winogron i jest zabarwiany
> sztucznie. W beczkach jest przechowywany tylko kilka miesięcy.



To coś tak jak rum i wódka z aromatem rumowym ;-))
Niemniej jednak taka wódka do ciasta sie nadaje no nie ???




--
"Kobieta stanowi niebezpieczeństwo dla każdego raju." (Paul Claudel)

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
18.07 Waldemar Krzok
18.07 Wladyslaw Los
18.07 Artur Nowacki @ Work
18.07 Artur Nowacki @ Work
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?