| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "czeremcha " <c...@W...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ogórki małosolne Date: Wed, 5 Jul 2006 15:34:40 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 14 Message-ID: <e8gm6f$9i2$1@inews.gazeta.pl> References: <e4abnm$95s$1@inews.gazeta.pl> <e8dgdc$bk$1@news.onet.pl> <w...@n...gazeta.pl> <e8edqn$5p1$1@news.onet.pl> <w...@n...gazeta.pl> <e8fpo6$2qc$1@news.onet.pl> <e8fqae$g0d$1@inews.gazeta.pl> <e8ga4l$1fk$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: chello084010185134.chello.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1152113680 9794 172.20.26.237 (5 Jul 2006 15:34:40 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 5 Jul 2006 15:34:40 +0000 (UTC) X-User: czeremcha4 X-Forwarded-For: 172.20.6.65 X-Remote-IP: chello084010185134.chello.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:272436 Ukryj nagłówki > Wcale nie nowa - przyprawy nie tylko konserwują i wpływają na smak i w | |
Zobacz także