Data: 2011-03-10 10:44:49
Temat: Re: olej czy smalec?
Od: "Panslavista" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Grzegorz Prędki" <"klark[USUN"@TO][malpa]transkomp.com> wrote in message
news:4d78ab15$0$2453$65785112@news.neostrada.pl...
>W dniu 2011-03-10 09:48, jagr pisze:
>> Użytkownik "Panslavista"<p...@i...pl> napisał w wiadomości
>> news:4d783b6f$0$2443$65785112@news.neostrada.pl...
>>> Czysty olej palmowy. Idealny do smażenia, konsystencja od ciekłej do
>>> stałej, zapach orzechowy.
>>
>> Świetnie.
>> Tylko skąd go wziąć?
>>
>>
>
> Np. z Makro. Jest w postaci frytury w kostkach.
Albo w sklepach ze "zdrową żywnością", ale ceny !!!
|