Data: 2011-03-10 12:47:40
Temat: Re: olej czy smalec?
Od: Grzegorz Prędki <"klark[USUN"@TO][malpa]transkomp.com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2011-03-10 11:44, Panslavista pisze:
> "Grzegorz Prędki"<"klark[USUN"@TO][malpa]transkomp.com> wrote in message
> news:4d78ab15$0$2453$65785112@news.neostrada.pl...
>> W dniu 2011-03-10 09:48, jagr pisze:
>>> Użytkownik "Panslavista"<p...@i...pl> napisał w wiadomości
>>> news:4d783b6f$0$2443$65785112@news.neostrada.pl...
>>>> Czysty olej palmowy. Idealny do smażenia, konsystencja od ciekłej do
>>>> stałej, zapach orzechowy.
>>>
>>> Świetnie.
>>> Tylko skąd go wziąć?
>>>
>>>
>>
>> Np. z Makro. Jest w postaci frytury w kostkach.
>
> Albo w sklepach ze "zdrową żywnością", ale ceny !!!
>
>
W Makro za (chyba) 10kg 60zl. Przechowuje sie dobrze w chlodnym miejscu.
|