Data: 2006-11-05 16:26:38
Temat: Re: oliwa do chleba
Od: "ZbyszekZ" <z...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Nov 5, 4:56 pm, Gruby <d...@g...pl> wrote:
> Dnia Sun, 5 Nov 2006 16:45:25 +0100, Czarownik napisal(a):
>
> > nie chodzi mi aby zrobic oliwe ale dorobic/przyprawic/
> > macza sie w niej goracy chleb i je z ta oliwaNiestety, takie odpowiedzi jak
powyzej to norma na tej grupie... jest
Bo to jest dobra grupa i udzielane sa dobre odpowiedzi.
Jesli masz inne zdanie na temat oliwy do chleba to je przedstaw a nie
najezdzasz na grupowiczów.
> kilku uzyszkodników uwazajacych sie za guru i wszelkie pytania tego typu
> sa spuszczane na Berdyczów, lub w najlepszym razie jestes odsylany do
> googli..a przeciez jak sama nazwa wskazuje, grupa jest o kuchni.. pytanie
> jest w temacie wiec niby o co chodzi?
O to ze sie czlowiekowi chcialo odpowiedziec bardzo opisowo
zamiast zlac, krótko: swierza dobra oliwa to podstawa.
> chyba tylko o to, ze takie
> przyziemne pytania burza lad i wewnetrzny spokój duszy naszych
> Wszystkoumiejacych i wszystkowiedzacych...
>
Wlasnie na takiego chcesz wyjsc?
> a co do oliwy.. spróbuj dodac czosnku, papryki, ziól..
> nigdy co prawda nie robilem czegos takiego, ale tak mi nos podpowiada..
To po co sie odzywasz jak nie robiles, nie umiesz korzystac z
archiwum czy innych wyszukiwarek?
a co do Twojej rady, jak trzeba opróznic zoladek to sa tansze i
szybsze rozwiazania.
--
ZZ@private
|