Data: 2006-11-05 16:36:48
Temat: Re: oliwa do chleba
Od: Gruby <d...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 5 Nov 2006 08:26:38 -0800, ZbyszekZ napisał(a):
> On Nov 5, 4:56 pm, Gruby <d...@g...pl> wrote:
>> Dnia Sun, 5 Nov 2006 16:45:25 +0100, Czarownik napisal(a):
>>
>>> nie chodzi mi aby zrobic oliwe ale dorobic/przyprawic/
>>> macza sie w niej goracy chleb i je z ta oliwaNiestety, takie odpowiedzi jak
powyzej to norma na tej grupie... jest
>
> Bo to jest dobra grupa i udzielane sa dobre odpowiedzi.
> Jesli masz inne zdanie na temat oliwy do chleba to je przedstaw a nie
> najezdzasz na grupowiczów.
>
>> kilku uzyszkodników uwazajacych sie za guru i wszelkie pytania tego typu
>> sa spuszczane na Berdyczów, lub w najlepszym razie jestes odsylany do
>> googli..a przeciez jak sama nazwa wskazuje, grupa jest o kuchni.. pytanie
>> jest w temacie wiec niby o co chodzi?
>
> O to ze sie czlowiekowi chcialo odpowiedziec bardzo opisowo
> zamiast zlac, krótko: swierza dobra oliwa to podstawa.
>
>> chyba tylko o to, ze takie
>> przyziemne pytania burza lad i wewnetrzny spokój duszy naszych
>> Wszystkoumiejacych i wszystkowiedzacych...
>>
> Wlasnie na takiego chcesz wyjsc?
>
>> a co do oliwy.. spróbuj dodac czosnku, papryki, ziól..
>> nigdy co prawda nie robilem czegos takiego, ale tak mi nos podpowiada..
>
> To po co sie odzywasz jak nie robiles, nie umiesz korzystac z
> archiwum czy innych wyszukiwarek?
> a co do Twojej rady, jak trzeba opróznic zoladek to sa tansze i
> szybsze rozwiazania.
no własnie.. kolejny guru...
--
żeby mi sie tak chciało, jak mi się nie chce...
|