Data: 2006-01-14 12:12:41
Temat: Re: panna cotta
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le samedi 14 janvier 2006 ŕ 11:52:48, dans <dqal62$2qdk$1@news.mm.pl> vous écriviez :
> Nie chodzi w tej dyskusji o to, w jaki sposób uzyskuje się_obecnie_śmietanę
> i śmietankę, ale jaka jest między tym produktami różnica. A jest dokładnie
> taka, jak została (przyznam, że dość niedudolnie) opisana na tej stronie.
Glownie o to mi chodzilo, co zreszta zrozumiales :)
Zraszta zaglebiwszy sie nieco w ta witryne internetowa odkrylam
nieslychana ilosc bledow, przede wszyskim interpunkcyjnych,
fanatyzyjne uzywanie duzej litery, itp. Witryna sama w sobie
sympatyczna, ale technicznie na poziomie cwiczen dziecka ktore uczy
sie w szkole jak stworzyc pierwsza strone internetowa.... Zdjecia w
"galerii fotografii" w ogole nie zoptymizowane, nie da sie ich po
prostu ogladac, nie mowiac o tym ze ich sciagniecie dla ludzi z
modemem trwaloby caly dzien. Nie rozumiem jak firma ktora,
mam wrazenie, jest w Polsce znana i ceniona, moze miec niedbale
strony :-(
Aha, tutaj : http://www.osmgarwolin.pl/Przepisy%20.htm
dowiedzialm sie ze "TIRRAMISSU" [sic] jest "oryginalnym deserem
francuskim"...
Ewcia
--
Niesz
|