Data: 2004-06-24 20:18:20
Temat: Re: pilaw
Od: "platynka" <p...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> Użytkownik "platynka"
> > Swego czasu udalo mi sie uzyskac 'lekcje pokazowa' jak sie gotuje
> prawdziwy,
> > tadzycki plow. Niestety, w recepturze (...)
>
> No to poprosimy o tę recepturę! A o przyprawę będziemy się martwili później.
> Ja obstawiałbym kmin rzymski - faktycznie wygląda podobnie do kminku ale
> zapach ma niepowtarzalny, a przy tym tak intensywny, że trzymam w dwóch
> ziplockach oi osobnej szufladzie :))
Zapach nie byl intensywny, a kobieta zapewniala mnie, ze to mozna dostac tylko
na wschodzie, roslina ma byc dziko rosnaca - ona to kupuje podczas wyjazdow (nie
pamietam Ural to czy Kaukaz byl).
Pozdrawiam
Platynka
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|