Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pstrąg zapiekany w chlebie Re: pstrąg zapiekany w chlebie

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: pstrąg zapiekany w chlebie

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!newsfeed.neostra
da.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrad
a.pl.POSTED!not-for-mail
Date: Fri, 30 May 2014 11:14:45 +0200
From: FEniks <x...@p...fm>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:24.0) Gecko/20100101 Thunderbird/24.5.0
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: pstrąg zapiekany w chlebie
References: <llppvv$8h9$1@node2.news.atman.pl>
<g9f0iaj33lwz$.jlz06ehlabh8.dlg@40tude.net>
<llr4gb$jp8$1@node2.news.atman.pl>
<1o7ux6gvi5h7y$.9zqvbrdrbo09.dlg@40tude.net>
<lls9q0$v7c$1@mx1.internetia.pl>
<pq4gi5nd0rkd.fr0uvf6t2etk$.dlg@40tude.net>
<llteq2$pm0$1@node1.news.atman.pl>
<5382468f$0$2247$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<5382f483$0$2150$65785112@news.neostrada.pl>
<llvt67$967$1@node2.news.atman.pl>
<538491dc$0$2363$65785112@news.neostrada.pl>
<lm269u$fmk$1@node2.news.atman.pl>
<5384ab0a$0$2154$65785112@news.neostrada.pl>
In-Reply-To: <5384ab0a$0$2154$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 21
Message-ID: <53884c01$0$2236$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 83.21.174.157
X-Trace: 1401441281 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 2236 83.21.174.157:1340
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:356085
Ukryj nagłówki

W dniu 2014-05-27 17:11, FEniks pisze:
>
> A ja sobie zrobię tę wersję z francuskiego, jak tylko uda mi się kupić
> jakąś fajną rybkę.

No i zrobiłam wczoraj. Z filetem pstrąga łososiowego. Najpierw
podsmażyłam na patelni pokrojone w paski: cukinię, cebulę, paprykę,
pomidory (te ostatnie z puszki), z solą, odrobiną cukru, czosnkiem,
pieprzem, bazylią, do momentu aż pomidory odparowały. Potem wyłożyłam to
wzdłuż środka płata ciasta francuskiego, na to dałam posoloną rybę, boki
ciasta pokroiłam w paski i połączyłam przekładając na przemian. Górę
posmarowałam rozkłóconym jajkiem, piekłam 25 minut w 200 stopniach, pod
koniec pieczenia posypałam wierzch wiórkami żółtego sera. Nie chciało mi
się bawić w origami, bo nie zależało mi aż tak bardzo na wizualnym
efekcie (to był zwykły obiad), ale i tak wyszło całkiem całkiem ładne
danie. Zdjęcia niestety nie mam, bo byliśmy głodni i nikomu nie w głowie
było fotografowanie. A może szkoda, bo by trochę przestygło, a tak - z
łakomstwa poparzyłam sobie podniebienie, czego skutki odczuwam do dziś.

Ewa

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
30.05 Chiron
30.05 FEniks
30.05 Qrczak
30.05 Chiron
30.05 Chiron
30.05 Ikselka
14.06 Chiron
14.06 Ikselka
14.06 Chiron
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?