Data: 2004-01-14 21:44:58
Temat: Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku
Od: "Anka Lazowska" <a...@c...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Radek W" <r...@c...pl> napisal w wiadomosci
news:bu4ceq$au2$1@SunSITE.icm.edu.pl...
> Jako poczatkujacy kucharz postanowilem stworzyc moja wlasna fasolke po
> bretonsku..Wlasnie mocze fasole(Jas).Problem polega na tym..czytam juz
> od 2 godzin i wszedzie podaja by dodac przecier pomidorowy.Osobiscie nie
> bardzo przepadam za uzywaniem tego typu rzeczy i planuje dodac pomidory
> bez skorek..prosze o porade czy cos z tego wyjdzie?
> pozdrawiam
> Radek
Oczywiscie. Osobiscie wole np. pomidory bez skorek w kawalkach od przecieru,
bo dla mnie ma zbyt wyrazisty smak. Mozesz np. zamiast jednej puszki uzyc
poltorej lub dwie, jezeli smak bedzie za malo intensywny. A "zywe" pomisory
zawsze sa w potrawach smaczniejsze od przecieru (to moja opinia),
Anka
|