Data: 2004-01-14 21:53:13
Temat: Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku
Od: Radek W <r...@c...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Anka Lazowska wrote:
>
>
> Oczywiscie. Osobiscie wole np. pomidory bez skorek w kawalkach od przecieru,
> bo dla mnie ma zbyt wyrazisty smak. Mozesz np. zamiast jednej puszki uzyc
> poltorej lub dwie, jezeli smak bedzie za malo intensywny. A "zywe" pomisory
> zawsze sa w potrawach smaczniejsze od przecieru (to moja opinia),
>
OK. Czyli plan mam taki ,fasloke gotowac dluuuuggoo...podsmazyc cebulke
,kielbaske ,boczek,zrobic zasmazke z tluszczu i maki
dodac to do fasolki,plus te pomidorki oczywiscie ...(nie zapominajac o
przyprawach)..to taki moj przepis wypracowany z kilku innych :-)
Radek
|