Data: 2007-06-30 23:59:48
Temat: Re: skruszacz miesa
Od: Panslavista <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 30 Cze, 23:42, "darkblue" <n...@n...pl> wrote:
> witam
> znalazlem cos takiego:
> Dwufunkcyjna "VictorR"- De Luxe, (51ostrzy)
>
> a.. Rozmiękcza mięso
> b.. Płaszczy do dowolnej grubości
> c.. Na wady produkcyjne i ukryte "Gwarancja bez ograniczenia"
> nie podaje linka - prosze poszukac w google wpisując: victor+miesa
>
> czy ma i uzywa ktos ta maszynke ? i jak sie sprawuje ? czy rzeczywiscie
> jest tak skuteczna i mieso jest lepsze niz po biciu tluczkiem ?
http://www.victorwebs.pl/
W zasadzie lepsze jest nacinanie - ale gdy masz trochę żył - mielesz w
maszynce do mięsa - lub dajesz psu.
Podobne urządzenie produkuje Porkert - do nacinania steków z tym, że
zamiast igieł ma tarcze nacinające - wymienne walce, gdyż można kroić
zieleninę na plasterki - wielka wygoda dla obsługi większej liczby
osób lub przy domowym wyrobie sałatek i innych krojonych przetworów.
http://www.porkert.cz/vyrobky/tn60.htm
|