Data: 2007-07-01 04:05:24
Temat: Re: skruszacz miesa
Od: jetix <r...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 30 Cze, 23:42, "darkblue" <n...@n...pl> wrote:
> witam
> znalazlem cos takiego:
> Dwufunkcyjna "VictorR"- De Luxe, (51ostrzy)
>
> a.. Rozmiękcza mięso
> b.. Płaszczy do dowolnej grubości
> c.. Na wady produkcyjne i ukryte "Gwarancja bez ograniczenia"
> nie podaje linka - prosze poszukac w google wpisując: victor+miesa
>
> czy ma i uzywa ktos ta maszynke ? i jak sie sprawuje ? czy rzeczywiscie
> jest tak skuteczna i mieso jest lepsze niz po biciu tluczkiem ?
Jest to maszyna która nacina mięso i przez to staje się łatwiejsze do
rozbicia tłuczkiem ewentualnie jeżeli niema być bardzo rozbite to
można od razu użyć tego mięsa . Jest to maszyna raczej przemysłowa.
Dwa wałki z ostrzami obracają się do siebie i w momencie gdy wrzucimy
mięso jest ono nacinane. Są maszynki z wymiennymi wkładami z wałkami
bez noży do rozpłaszczenia mięsa ale wałki te są plastikowe i grubsze
mięso ślizga się w środku..Więc mięso musi być odpowiednio
pokrojone.Nadaje się to usrojstwo do rozbijania praktycznie każdego
rodzaju mięś.
|