Data: 2001-09-22 21:46:54
Temat: Re: smażnyj syr
Od: "MechaGodzilla" <m...@n...pl.NOSPAM>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Hiubi" <h...@k...net.pl> napisał w wiadomości
news:9oj0rr$6ot$1@news.tpi.pl...
> Byłem ostatnio w Czechach (Praga) i zajadałem się tam smażonym serem.
> Jest on tam podawany wszędzie.
> Był to mniej więcej żółty ser w panierce smażony na głębokim tłuszczu.
> Ale jaki ser się do tego nadaje?
> Jak to zrobić, żeby się nie rozpuścił?
> A może to są specjalne gotowe kostki - np. mrożone z hipermarketów :( ale
> nuie wiem, czy coś takiego w ogole istnieje.
>
> Coś ktoś wie o tym cudzie?
> --
> Hiubi
>
wysil sie torche i poszukaj w archiwum:))))
http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
pozdrawiam
Mechcia
a jak nie dasz rady pytaj jeszcze raz:)
|