Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia sucha pieczeń Re: sucha pieczeń

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: sucha pieczeń

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsga
te.pl
From: b...@m...pl (Barbara)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: sucha pieczeń
Date: 13 May 2005 04:13:55 +0200
Organization: email<>news gateway
Lines: 27
Message-ID: <05ce01c55761$79adba80$1893573e@homeb60zjvrlf5>
References: <d60feb$pp7$1@proxy.provider.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1115950435 12517 213.180.130.18 (13 May 2005 02:13:55
GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 13 May 2005 02:13:55 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1478
X-Received: from 127.0.0.1 (AVG SMTP 7.0.308 [266.11.9]); Fri, 13 May 2005 04:14:21
+0200
X-Received: from 127.0.0.1 (AVG SMTP 7.0.308 [266.11.9]); Fri, 13 May 2005 04:14:21
+0200
X-Received: from 127.0.0.1 (AVG SMTP 7.0.308 [266.11.9]); Fri, 13 May 2005 04:14:21
+0200
X-Received: from 127.0.0.1 (AVG SMTP 7.0.308 [266.11.9]); Fri, 13 May 2005 04:14:21
+0200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:239383
Ukryj nagłówki

---- Wiadomość oryginalna ----
Od: "medea" e...@p...fm

| Powiedzcie mi, jak się robi soczystą pieczeń wieprzową z szynki? Dla
| mnie to się plasuje gdzieś w okolicach szczytu kulinarnej sztuki. Nie
| skutkują w moim wykonaniu metody typu obsmażyc mięso najpierw na patelni
| ani pieczenie w folii, podlewanie wodą itd. Wciąż wychodzi suche na wiór
| mięcho, które trudno pogryźć :-(. Zrażona tym zwykle piękne kawałki
| szynki marnuję na jakieś gulasze, czy coś a'la strogonoff. A zdarza mi
| się jadać wspaniałe pieczenie z szynki w wykonaniu innych osób. Jak to
| się robi, powiedzcie, bo wpadnę w kompleksy ;-).
| Pozdrawiam
| Ewa

Nie wpadaj w kompleksy, nie warto :)
Napisz natomiast w czym robisz te pieczen i jak..
czyli po prostu opisz caly wykonywany przez Ciebie proces...
lacznie z naczyniami, w ktorych to robisz...
temperatura piekarnika etc. etc.

Dopiero wowczas bedziemy mogli, ew. znalezc blad :)
Pozdrowka
Barbara

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
13.05 Martka
13.05 medea
13.05 plitkin
13.05 plitkin
13.05 Dawid
13.05 Ewa (siostra Ani) N.
14.05 tomasoburkaso
19.05 JerzyN
19.05 Ewa (siostra Ani) N.
20.05 Minotaur
21.05 JerzyN
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6