Data: 2002-06-17 12:11:12
Temat: Re: temat egzaminu
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 17 Jun 2002 13:54:41 +0200, "AmRat"
<m...@s...pl> wrote:
>
>
>>No cos Ty? Po co krem jako dodatek do kremowej karpatki?
>>To niezbyt logiczne moim zdaniem...
>>Krem sussel powinien wystąpić jako nadzienie.
>
>
>no właśnie - ale mi nie pasuje do karpatki krem russel:-(((((
>
>>Chyba jestes troche niewyspany,
>
>można tak powiedzieć
>
> skoro masz takie watpliwosci... ;-)
>>A przepis byl od kolezanki, a nie od kolegi.
>
>
>sorry:-), przepraszam koleżanke.
>
>>> dzis siepytalem i karpatka ma spód z ciasta kruchego - wiec? Moze zle
>>> zrozumialem. Spod karpatki to tez ciasto parzone??/
>>
>>Od kiedy to karpatka ma spod z ciasta kruchego?
>>Nigdy jeszcze nie spotkalam takiego przepisu...
>
>
>hmmmm nie powiem że to powiedziała mi pani któa pracuje w cukierni od 17
>lat:-).
>
>dziś jade do Hotelu i może tam się coś więcej dowiem i będęmiałjuż 100%
>pewności jak się zapytam zawodowych cukierników.
>
>hehe sorry za problemy
>
e, tam ,problemy od razu...czytaj jeden przpeis, drugi,
zobaczysz, ze sa pewne stale cechy danego ciasta, a ludzie sobie
robia warianty.... jesli chcesz bitej smietany an kruchym spodzie
to juz zupelnie co innegooo
poza tym cukiernicy i cukernicy...sa rozne szkoly tego
(regionalne, bardziej niz inne wyszukane) i kazdy bedzie przy
swoim obstawal...najlepiej idz do sklepu, popatrz na pudelko z
proszkiem do karpatki, zobacz jakie skladniki, jak to robic i
porownaj ze wszystkimi przpeisami, jakie znajdziesz...praca
magisterska z tego wyjdzie ;))
Trysia
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|