Data: 2002-06-17 12:08:14
Temat: Re: temat egzaminu
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 17 Jun 2002 12:57:24 +0200, "AmRat"
<m...@s...pl> wrote:
>
>
>>wpisz w google.com karpatka, a wszystko bedzie objawione
>>(zrobilam probe i sa przpeisy)
>
>
>ok.
>mam karpatke z kremem sussel - tylko pytanie czy ten krem to jest dodatek
>czy jako nadzienie do kapratki? moim zdaniem to jakis dodatek bo karpatka ma
>taki budyniowe nadzienie, a nie krem russel. A dal tych którzy nie wiedza to
>krem russel to taki krem do tortow - taki co robi sie z jaj i margaryny, a
>nie bitej smietany.
>
>dzieli za uwagi.
>
>Aha kolego dzieki za przepis na cioto parzone - to najlepszy przepis jaki
>tylko jest, oczywiscie jesli zna sie dokladna gramature, a nie ze pol kostki
>i szklane wody (bo szklanki sa rozne rozniste). Aaaaaaaa
>dzis siepytalem i karpatka ma spód z ciasta kruchego - wiec? Moze zle
>zrozumialem. Spod karpatki to tez ciasto parzone??/
>
>dzieki za wszelka pomoc
czuje sie z lekka ogluszona...
krem W karpatce, kruchy spod? to po co te wszystkie przepisy?
bita smietana w ogole nie
Trysia
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|