Data: 2002-06-17 11:54:41
Temat: Re: temat egzaminu
Od: "AmRat" <m...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>No cos Ty? Po co krem jako dodatek do kremowej karpatki?
>To niezbyt logiczne moim zdaniem...
>Krem sussel powinien wystąpić jako nadzienie.
no właśnie - ale mi nie pasuje do karpatki krem russel:-(((((
>Chyba jestes troche niewyspany,
można tak powiedzieć
skoro masz takie watpliwosci... ;-)
>A przepis byl od kolezanki, a nie od kolegi.
sorry:-), przepraszam koleżanke.
>> dzis siepytalem i karpatka ma spód z ciasta kruchego - wiec? Moze zle
>> zrozumialem. Spod karpatki to tez ciasto parzone??/
>
>Od kiedy to karpatka ma spod z ciasta kruchego?
>Nigdy jeszcze nie spotkalam takiego przepisu...
hmmmm nie powiem że to powiedziała mi pani któa pracuje w cukierni od 17
lat:-).
dziś jade do Hotelu i może tam się coś więcej dowiem i będęmiałjuż 100%
pewności jak się zapytam zawodowych cukierników.
hehe sorry za problemy
|