Data: 2002-06-17 11:31:48
Temat: Re: temat egzaminu
Od: "Lilla" <l...@f...krasnik.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik AmRat <m...@s...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:
> mam karpatke z kremem sussel - tylko pytanie czy ten krem to jest dodatek
> czy jako nadzienie do kapratki? moim zdaniem to jakis dodatek bo karpatka ma
> taki budyniowe nadzienie, a nie krem russel.
No cos Ty? Po co krem jako dodatek do kremowej karpatki?
To niezbyt logiczne moim zdaniem...
Krem sussel powinien wystąpić jako nadzienie.
> A dal tych którzy nie wiedza to
> krem russel to taki krem do tortow - taki co robi sie z jaj i margaryny, a
> nie bitej smietany.
W karpatce nie bywa bitej smietany.
> Aha kolego dzieki za przepis na cioto parzone - to najlepszy przepis jaki
> tylko jest, oczywiscie jesli zna sie dokladna gramature, a nie ze pol kostki
> i szklane wody (bo szklanki sa rozne rozniste). Aaaaaaaa
Chyba jestes troche niewyspany, skoro masz takie watpliwosci... ;-)
A przepis byl od kolezanki, a nie od kolegi.
> dzis siepytalem i karpatka ma spód z ciasta kruchego - wiec? Moze zle
> zrozumialem. Spod karpatki to tez ciasto parzone??/
Od kiedy to karpatka ma spod z ciasta kruchego?
Nigdy jeszcze nie spotkalam takiego przepisu...
Pozdrawiam
Lilla
|