Data: 2006-08-30 15:27:42
Temat: Re: w czym gotujecie powidła śliwkowe?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Waldemar" <w...@i...de> wrote in message
news:4llohsF2d7gsU8@uni-berlin.de...
> Barbara K. schrieb:
>>> W sklepie kupujemy, bo koszty samodzielnie robionych powideł
>>> wielokrotnie przekraczają ich cenę zakupu.
>>
>> Ale jaka różnica w smaku... I wiesz, co dodałeś. A poza tym, jak tak
>> sobie policzyłam, to cena moich powideł nie przewyższyła ceny sklepowej
>> :-) tylko trochę pracy to niestety kosztuje, a nie wszyscy mają na to
>> czas. Ja jestem w tej dobrej sytuacji, że siedzę sobie w domu i czekam na
>> pojawienie się Małej, więc mogę trochę czasu "zmarnować" na domowe
>> przetwory.
>
> niestety to samo u mnie. Czas może by się i znalazł, choć mało go trochę
> mam, ale cena "samoróbek" niestety zabójcza. Mniej więcej 10x tyle, tak na
> oko.
>
> Waldek
No tak, tyle, że nie bierzesz pod uwagę tej żelatyny zamiast owoców...
|