Data: 2006-08-30 15:26:19
Temat: Re: w czym gotujecie powidła śliwkowe?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> wrote in message
news:ed49dj$f3f$1@opal.icpnet.pl...
>> W sklepie kupujemy, bo koszty samodzielnie robionych powideł wielokrotnie
>> przekraczają ich cenę zakupu.
>
> Ale jaka różnica w smaku... I wiesz, co dodałeś. A poza tym, jak tak sobie
> policzyłam, to cena moich powideł nie przewyższyła ceny sklepowej :-)
> tylko trochę pracy to niestety kosztuje, a nie wszyscy mają na to czas. Ja
> jestem w tej dobrej sytuacji, że siedzę sobie w domu i czekam na
> pojawienie się Małej, więc mogę trochę czasu "zmarnować" na domowe
> przetwory.
>
> Pozdrawiam
> Barbara i Maleńka
A ja mam dużo czasu, ale i poświęcam go mało, poza przygotowaniem owoców i
rozlewem do słoików, gdyż ilości 30 i więcej litrów, jakie robię podczas
mieszania pochłaniają tyle samo czasu, jak gdybym robił 5 litrów... No i
mam wspływ na skład jak i smak.
|