Data: 2006-08-30 15:18:18
Temat: Re: w czym gotujecie powidła śliwkowe?
Od: Waldemar <w...@i...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
Barbara K. schrieb:
>> W sklepie kupujemy, bo koszty samodzielnie robionych powideł wielokrotnie
>> przekraczają ich cenę zakupu.
>
> Ale jaka różnica w smaku... I wiesz, co dodałeś. A poza tym, jak tak sobie
> policzyłam, to cena moich powideł nie przewyższyła ceny sklepowej :-) tylko
> trochę pracy to niestety kosztuje, a nie wszyscy mają na to czas. Ja jestem
> w tej dobrej sytuacji, że siedzę sobie w domu i czekam na pojawienie się
> Małej, więc mogę trochę czasu "zmarnować" na domowe przetwory.
niestety to samo u mnie. Czas może by się i znalazł, choć mało go trochę
mam, ale cena "samoróbek" niestety zabójcza. Mniej więcej 10x tyle, tak
na oko.
Waldek
|