Data: 2010-03-16 14:19:40
Temat: Re: znowu ryba, ale inaczej
Od: Marek <n...@a...w.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Cześć Misiek
Tue, 16 Mar 2010 13:02:56 +0100 w
<news:hnns63$fs4$1@atlantis.news.neostrada.pl> napisałeś:
>> Na patelni grillowej (bez panierki) lub w piekarniku w folii aluminiowej.
>
> Hmm na patelni grilowej jeszcze nie probowalem. Mam takowa - zeliwna z
> "rowkami" i... ciezko mi sie na niej cokolwiek smazy...
taka patelnia musi 'dymić' zanim na nią wrzucisz filet (obojetnie czy
ryba, kurczak czy stek) za to smazy sie bardzo krotko, z obu stron. a to
co wrzucasz na nią - przesmaruj lekko oliwą , obsyp pieprzem i solą.
--
Pozdrawiam,
Marek
"Przelecę was wszystkich!" -- Neutrino
|