Data: 2010-03-16 12:25:34
Temat: Re: znowu ryba, ale inaczej
Od: "Piotr P." <p...@p...plNIELUBIESPAMU>
Pokaż wszystkie nagłówki
Misiek wrote:
>
> Użytkownik "Piotr P." <p...@p...plNIELUBIESPAMU> napisał w wiadomości
> news:4b9f57ae$1@news.home.net.pl...
>> Misiek wrote:
>>> Rybe przed smazeniem rozmrazacie? chozi konkretnie o:
>>> 1. kostki rymne nie panierowane
>>> 2. filety rybne mrozone (typu morszczuk, mintaj)
>>
>> rozmrażam i przyprawiam
>
> Kostki rybne po rozmrozeniu nie rozlatuja Ci sie?
Kostek jeszcze nigdy nie robiłem. Komentarz był do filetów.
> Losos i tunczyk przewaznie mi suche wychodza niestety...
Do łososia w folii dorzuć po kawałku masła, powinno pomóc.
Pozdrawiam,
Piotr
|