Data: 2006-02-20 13:10:40
Temat: Śledź w sosie curry
Od: p...@v...pl (p...@v...pl)
Pokaż wszystkie nagłówki
Śledź w sosie curry (po duńsku)
Składniki:
- 6 matiasów
- 3 łyżki majonezu
- 3 łyżki śmietany
- 2 łyżeczki curry
- 3 jajka na twardo
- 4 korniszony
- 2 ząbki czosnku
- 1 cebula
Matiasy wymoczyć, odsączyć, pokroić na 4 cm kawałki. Jajka, korniszony,
cebulę pokroić w kostkę. Czosnek drobniutko posiekać. Połączyć dokładnie
majonez, śmietanę i curry. Dodać sos do pozostałych składników. Wszystko
wymieszać.
Smacznego.
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|