| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!eu.feeder.erje.n et!feeder.erje.net!us.feeder.erje.net!news.glorb.com!news-out.readnews.com!news -xxxfer.readnews.com!nx02.iad01.newshosting.com!newshosting.com!newsfeed.neostr ada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostra da.pl.POSTED!not-for-mail Date: Tue, 29 Apr 2014 22:33:28 +0200 From: FEniks <x...@p...fm> User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:24.0) Gecko/20100101 Thunderbird/24.4.0 MIME-Version: 1.0 Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Szparagowo Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit Lines: 12 Message-ID: <53600c97$0$2243$65785112@news.neostrada.pl> Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: 83.5.185.79 X-Trace: 1398803607 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 2243 83.5.185.79:1184 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:355704 Ukryj nagłówki Po zupie szparagowej czas na szparagi w sosie (prawie)holenderskim. | |
Zobacz także