Data: 2014-05-01 08:28:12
Temat: Re: Szparagowo
Od: Qrczak <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2014-05-01 01:49, obywatel Jarosław Sokołowski uprzejmie donosi:
> Aicha pisze:
>
>>> Nie każdy natomiast musi wiedzieć, że i rzodkiewkę warto czasem
>>> przyrządzić na ten kalafiorowy sposób.
>>
>> Taktaktak. Najlepiej podłużną. I kalarepkę w paski. I marcheweczkę
>> młodą... I w tercecie :)
>
> Perwersyjne działania trzeba ćwiczyc i doskonalić, by nie wyjść
> z wprawy. Przeto dobrze jest z kalafiora zrobić surówkę. Może
> być z pieczarkami. I którymś z sosów okołomajonezowych oczywiście.
Może być z pomidorem, ogórkiem kiszonym i jajkiem na twardo. I z dużą
ilością koperku.
> Wywar po gotowaniu rzodkiewek ma ciekawy intensywny kolor.
> Rzodkiewkowy. Można nim to i owo zabarwić.
Smak taka rzodkiewka też ma ciekawy. Wówczas.
Q
--
Kobieta została stworzona po to, by umilać życie mężczyźnie, a nie -
żeby cały dzień pracować, wieczorem zaś gotować mu mrożonki.
|