| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Katarzyna " <k...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Zgorzkniał mi szpinak - dlaczego? Date: Mon, 13 Jun 2005 06:57:18 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 9 Message-ID: <d8jaoe$5bo$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: dyg111.neoplus.adsl.tpnet.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1118645838 5496 172.20.26.243 (13 Jun 2005 06:57:18 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 13 Jun 2005 06:57:18 +0000 (UTC) X-User: kasiazyw X-Forwarded-For: 172.20.6.164 X-Remote-IP: dyg111.neoplus.adsl.tpnet.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:241441 Ukryj nagłówki Kupiłam świeży szpinak i zrobiłam go następująco: usunęłam ogonki, | |
Zobacz także