następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "telcia" <n...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: dymka i czerowna cebula -do smażenia, sosu, etc...czy nadaje sie na gorąco? Date: Sat, 4 Jun 2005 16:22:38 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 12 Sender: o...@a...pl@host228-187.crowley.pl Message-ID: <d7sdf9$o7p$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: host228-187.crowley.pl X-Trace: news.onet.pl 1117894953 24825 62.181.187.228 (4 Jun 2005 14:22:33 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 4 Jun 2005 14:22:33 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:240643 Ukryj nagłówki Witam - po raz pierwszy na grupie - bardzo serdecznie :-)) |
Zobacz także