następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.task.gda.pl!news.mm.pl!not-for- From: Krzysztof <k...@g...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: jaka sól do kiszenia kapusty? Date: Thu, 05 Nov 2009 09:57:35 +0100 Organization: Multimedia Polska SA Lines: 3 Message-ID: <op.u2wy59mn6k64p4@kraszews-7bd0b2> NNTP-Posting-Host: host-81-190-89-106.gdynia.mm.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed; delsp=yes Content-Transfer-Encoding: Quoted-Printable X-Trace: news.mm.pl 1257411533 7647 81.190.89.106 (5 Nov 2009 08:58:53 GMT) X-Complaints-To: a...@m...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 5 Nov 2009 08:58:53 +0000 (UTC) User-Agent: Opera Mail/10.01 (Win32) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:325109 Ukryj nagłówki Niejodowana, czy jodowana? |
Zobacz także