następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.internetia. pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Księżniczka Telimena <c...@W...wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: schab pieczony Date: Fri, 10 Nov 2006 09:29:57 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 8 Message-ID: <ej1dg3$m4f$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: bxq143.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1163147587 22671 83.30.10.143 (10 Nov 2006 08:33:07 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 10 Nov 2006 08:33:07 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2962 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:282779 Ukryj nagłówki Co zrobić, żeby schab nie był zbyt suchy po upieczeniu? Ile się piecze np. 1 |
Zobacz także