| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask .pl!news.nask.org.pl!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-0 1.news.neostrada.pl!unt-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not -for-mail Date: Tue, 02 Jun 2015 21:57:19 +0200 From: FEniks <x...@p...fm> User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:31.0) Gecko/20100101 Thunderbird/31.7.0 MIME-Version: 1.0 Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Bigos z młodej kiszonej? Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit Lines: 10 Message-ID: <556e0a9f$0$2203$65785112@news.neostrada.pl> Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: 83.5.109.230 X-Trace: 1433275039 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 2203 83.5.109.230:1428 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:364105 Ukryj nagłówki Wiem, że to nie byłby tradycyjny polski bigos, ale pytanie - czy da się | |
Zobacz także