następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: Mateusz Piąty <...@...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jak długo peklować przed wędzeniem Date: Tue, 23 Mar 2010 05:07:13 +0100 Organization: http://onet.pl Lines: 4 Message-ID: <56c7rb09pwc0.1m456bhy9982z$.dlg@40tude.net> Reply-To: ...@...pl NNTP-Posting-Host: akp106.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1269317233 5791 83.26.19.106 (23 Mar 2010 04:07:13 GMT) X-Complaints-To: n...@o...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 23 Mar 2010 04:07:13 +0000 (UTC) User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:327523 Ukryj nagłówki Coś mi się popitoliło z terminem świąt i za wcześnie zapeklowałem na sucho |
Zobacz także