| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!newspeer2.se.telia.net! se.telia.net!news.glorb.com!newsread.com!news-xfer.newsread.com!nntp.abs.net!ne wsfeed2.telusplanet.net!newsfeed.telus.net!edtnps84.POSTED!53ab2750!not-for-mai l Reply-To: "Ranecki" <Juljan(wytnij)@onet.pl> From: "Ranecki" <Juljan(wytnij)@onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jak robić biały ser? Lines: 7 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="utf-8"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 Message-ID: <q0fre.50537$HI.384@edtnps84> Date: Mon, 13 Jun 2005 12:31:18 GMT NNTP-Posting-Host: 205.206.155.172 X-Trace: edtnps84 1118665878 205.206.155.172 (Mon, 13 Jun 2005 06:31:18 MDT) NNTP-Posting-Date: Mon, 13 Jun 2005 06:31:18 MDT Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:241470 Ukryj nagłówki Oczywiście ogólnie wiem ale chodzi mi o szczegółowe przepisy np. jak długo | |
Zobacz także