następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Szpilka" <s...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Pasztet - pytanie techniczne Date: Mon, 20 Dec 2010 19:27:20 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 7 Message-ID: <ieo76c$9p3$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 87-206-50-229.dynamic.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1292869644 10019 87.206.50.229 (20 Dec 2010 18:27:24 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 20 Dec 2010 18:27:24 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.0.6002.18263 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Windows Mail 6.0.6002.18197 X-User: szpilkas X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:332454 Ukryj nagłówki Czyli, ile potrzeba mięsa na zrobienie pasztetu w 5 foremkach, każda o |
Zobacz także