Data: 2005-03-13 17:33:59
Temat: Re: Blaty do mazurków
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 13 Mar 2005 18:29:33 +0100, Waćpanna lub Waćpan *batory*, w
wiadomości news:<news:d11thl$45g$1@nemesis.news.tpi.pl> zawarł, co
następuje:
> Zwykłe kruche ciasto do mazurków? No, tyż można, można tyż pójść do cukierni
> i kupić gotowe. Ja do mazurków robię specjalne kruche ciasto, które smakuje
> mazurkowo i musi sobie poleżakować, aby miało właściwą konsystencje,
> najlepiej właśnie 2 tygodnie.
O. A to dla mnie nowość. Przepis poproszę :)
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
|