| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!newsfeed.silweb.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Max <k...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Ciasto i wielkość blachy Date: Sat, 23 Dec 2006 23:43:33 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 24 Message-ID: <emkbel$81j$2@news.onet.pl> References: <emjgpa$rkj$1@news.onet.pl> <emjs4c$fp9$1@inews.gazeta.pl> <emjvnj$71b$1@news.onet.pl> <emk2an$95q$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: c71-62.icpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1166913813 8243 62.21.71.62 (23 Dec 2006 22:43:33 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 23 Dec 2006 22:43:33 +0000 (UTC) X-Sender: QYncefXoeWSW3nAGxzpeGQI1qJioE6b3 In-Reply-To: <emk2an$95q$1@inews.gazeta.pl> User-Agent: Thunderbird 1.5.0.9 (Windows/20061207) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:286639 Ukryj nagłówki > A może zbyt duży dodatek wody w stosunku do mąki tworzy kluchę? | |
Zobacz także