Data: 2011-10-20 21:23:37
Temat: Re: Ciasto naleśnikowe do krokietów
Od: Paulinka <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Stalker pisze:
> On 19 Paź, 22:21, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>> Dnia Wed, 19 Oct 2011 15:33:15 +0200, krys napisał(a):
>>
>>> Ikselka wrote:
>>>> [Ukryto 6 cytowanych linii]
>>> Nie mam doświadczeń z wysychaniem naleśników, być może dlatego, że
>>> nadziewam krokiety na ciepło.
>> No tak - ale aby nadziewac na ciepło, to trzeba to robić natychmiast po
>> zdjęciu z patelni. Czyli mieć 4 ręce - 2 do sma\enia i 2 do nadziewania :-)
>
> Żaden problem, wystarczy pracować w kuchni we dwoje :-)
;-P
--
Paulinka
|