Data: 2014-02-03 13:29:17
Temat: Re: Co z rozgotowanym ryżem?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 3 Feb 2014 01:43:06 -0800 (PST), czeremcha napisał(a):
> W dniu poniedziałek, 3 lutego 2014 09:36:35 UTC+1 użytkownik FEniks napisał:
>
>> Jeśli chodzi o ryż arborio, to tego odmawiają absolutnie moi, ponieważ
>> jest zbyt kleisty. Ostatnio kupiłam opakowanie 400g w cenie 2 razy
>> wyższej od 1kg zwykłego ryżu i niestety wylądował w koszu.
>
> Bo on nie nadaje się do wszystkiego, tylko do konkretnych dań. Podobnie jak jabłka.
>
Jak już napisałam, z Arborio robię WSZYSTKO i generaklnie głównie z niego,
bo jest pewny :-)
--
XL
"Świat Amerykanina jest tak wielki jak jego gazeta. " A. Einstein
|