Data: 2015-04-13 17:23:14
Temat: Re: Co z tym jajem?
Od: Wiesiaczek <W...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 13.04.2015 o 15:29, Jarosław Sokołowski pisze:
> Pani Ewa napisała:
>
>>> Ja jaja? A w życiu!
>>> Moja specjalność to bimber i ogórki!
>>
>> No to na zdrowie!
>
> Istnieje opinia, że bimber osobliwie nadaje się do fabrykacji ajerkoniaku.
> Niedostatki smakowe destylatu doskonale maskowane są przez kurzy nabiał.
> Tak więc widać tu możliwość osiągnięcia kompromisu.
Ajerkoniak jest dla pedałów.
Jeśli zaś chodzi o wykorzystanie ciut gorszych frakcji to wrzucam trawkę
i produkuję żóbrówkę. Zwykle każdy się zachwyca :)
--
Wiesiaczek (dziś z Sharm El Sheikh - Egipt)
"Ja piję tylko przy dwóch okazjach:
Gdy są ogórki i gdy ich nie ma" (R)
|