Data: 2015-04-14 08:18:27
Temat: Re: Co z tym jajem?
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jarosław Sokołowski wrote:
> Pani Ewa napisała:
>
>>> Ja jaja? A w życiu!
>>> Moja specjalność to bimber i ogórki!
>>
>> No to na zdrowie!
>
> Istnieje opinia, że bimber osobliwie nadaje się do fabrykacji ajerkoniaku.
> Niedostatki smakowe destylatu doskonale maskowane są przez kurzy nabiał.
> Tak więc widać tu możliwość osiągnięcia kompromisu.
Jakie niedostatki? Destylat jest lepszy niż monopolówka, w dodatku nie
powoduje kaca, bo pozbawiony jest dodatku akcyzy ;-).
A te frakcje z nienajwyższej półki dobre są do podrabiania Bayleysa, w końcu
łiskacz też śmierdzi.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|