Data: 2015-04-16 20:34:50
Temat: Re: Co z tym jajem?
Od: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Qrczak pisze:
>>> Najbardziej polecam taki pomysł:
>>> http://www.uwielbiamgotowac.com/2013/01/wesoe-galare
tki.html#.VS_cuNN7aIU
>>
>> Tak na marginesie - z tych foremek na lód wcale nie tak łatwo wyjąć
>> galaretki, żeby nie straciły fasonu. Więc niech już tak nie bajerują na
>> tych zdjęciach...
>
> Nie takie cuda się widuje. Na zdjęciach.
> Zresztą można też nie na foremkach a na gotowcach bazować:
> http://slinkacieknie.blogspot.com/2012/10/pjane-misi
e.html
Czy to wszystko można podciągnąć pod tę sama kategorię,
co znane od lat danie o nazwie 'meduza i lorneta'?
--
Jarek (w zastępstwie meduzy bywa też Japończyk)
|