Data: 2006-01-05 07:30:26
Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Od: "Basia" <b...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> > > > A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?
> > >
> > > Nie wiem jak w USA, ale w Polsce brie napewno nie jest płynny przed
> > > podgrzaniem...
> > >
> >
> > Ewa mieszka we Francji, może tak mają brie w butelkach:-)
> >
> > pozdrawiam
> > Basia
> >
>
> A tam zara w butelkach..;)) przeciez som serki topione...;))
>
> moze wyprodukowano juz taki o smaku brie ;)))
>
;-)
Ale topiony też trzeba podgrzać żeby był lejący...
Brie dojrzałe rzeczywiście ma dość "luźną" konsystencję, ale płynne nie
jest, no, ale Francja, kraj serami słynący, może i mają takie całkiem
płynne...
pozdrawiam
Basia
|