Data: 2006-01-05 16:54:41
Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Od: t...@g...pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
Ewa (siostra Ani) N. wrote:
>
> *Normalny* brie rozplywa sie z czasem sam z siebie (jak tez zreszta
> camembert i inne tego typu sery). Francja jest jedynym krajem ktory
> znam w ktorym nikt nie praktykuje pieczenia serow (bo i po co).
> Ogolnie pytanie ktore sobie zadaje jest nastepujace : czy mozna nazwac
> "brie" ser ktory muysi byc podgrzany aby zaczal sie rozplywac.
Eeee, a tarta z brie i porami? A w Larusie pisza, ze il permet aussi de
preparer des bouchees, des croquettes et des canapes, no to jak, na
surowo te croquettes? A moze sie pomylili? A na kazdym rogu sprzedaja
podgrzewane kanapki z kozim serem, moze glupio robia?
Kot, co sery piecze, a jakze...
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|