Data: 2006-01-05 08:52:17
Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Od: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Basia" <b...@o...pl> napisał w wiadomości
news:dpii0p$dtv$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> >> > > > A skad ten brie co musi byc podgrzewany aby byl plynny, hmmm ?
> > > >
> > > > Nie wiem jak w USA, ale w Polsce brie napewno nie jest płynny przed
> > > > podgrzaniem...
> > > >
> > >
> > > Ewa mieszka we Francji, może tak mają brie w butelkach:-)
> > >
> > > pozdrawiam
> > > Basia
> > >
> >
> > A tam zara w butelkach..;)) przeciez som serki topione...;))
> >
> > moze wyprodukowano juz taki o smaku brie ;)))
> >
>
>
> ;-)
> Ale topiony też trzeba podgrzać żeby był lejący...
> Brie dojrzałe rzeczywiście ma dość "luźną" konsystencję, ale płynne nie
> jest, no, ale Francja, kraj serami słynący, może i mają takie całkiem
> płynne...
>
>
Oj...trzeba wierzyc w potęge przemysłu...jakis olej..pare E...aromat
identycznny z naturalnym...;)))))
M:))
|